View Single Post
Old 2012-08-12, 10:36   #50
Edgis

Edgis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Šiauliai

Edgis is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę Edgis per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė simaso View Post
mano nuomone frontera yra pats prasčiausias variantas iš džipų.
Aš irgi panašiai galvojau, kol kitų ardyt nepradėjau...

Citata:
Pradžioje rašė simaso View Post
tikiu, kad mechaniškai frontera geresnė, bet juk ne vien tik dėl to perkama mašina ;]
Džipą perkant (ne ML) - tai vienas iš svarbiausių kriterijų.

Citata:
Pradžioje rašė egise View Post
Labai aciu uz atsakyma

Frontera gal ir neblogai, bet dizainas nelabai patinka. Man nereikia per pelkes vazinet. Visada mieste maluos, tad tikro visureigio savybes nebutinos. Net nebezinau jau kaip pasielgti. CRV gal visai nieko, bet blemba, honda..
CRV turi problemų su dėžėm.

Citata:
Pradžioje rašė Hunter View Post
Tai imk toyota. O jeigu mieste maliesi tai kam "dzipas"? Man cia toks nesusipratimas kai zmones vazinejantys po miesta perka dzipus, gal kas paaiskins kokia cia prasme Nes komforto atzvilgiu net universalas juos lenkia, o kur dar explotacines islaidos uz tai kuo nesinaudosi niekada
Aga, dar RAV4 pasiūlyk. Kaip pabirs variklis, o jis 100% pabirs, ir reikės 1000eur už jį sumokėt, tada bus ideali mašina.
O dėl miestinių džipų su tavim labai sutinku. Kam tas vargas ir didesnės sąnaudos? Imkit geriau miniveną kokį, sedėsi aukščiau, patogiau ir gyvensi pigiau.

Back in da house: 201.128
Daily driver: Chevrolet Trans sport aka Fake Taxi
Naudotos MB dalys (Šiaulių regionas) tel:; Edgaras tel: 867635773 Gryša tel: 868631990
Picų išvežiotojas su plafonu ant merso ir užkietėjęs teoretikas™

Aš visada branginsiu išankstinę ir niekuom nepagrįstą nuomonę, kurią apie jus susidariau.
www.sidabrostrele.lt Mercedes-Benz automobilių ir sunkvežimių remontas bei prekyba naujomis dalimis.
Edgis neprisijungęs   Cituoti