View Single Post
Old 2012-08-17, 14:56   #319
yamato

yamato's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Marijampolė

yamato is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę yamato per Skype™

Cool

Citata:
Pradžioje rašė vanix View Post
tai galas pas ji is polikarbonato, nesibraizo jis, kam tas silikoninis dangtelis? Cia tau ne galaxy s3, pas kuri korpusas kaip pas visus biudzetinius telefonus Man kazhkaip nepatinka visi tie deklai ir pleveles, tuo labiau, kad ir be visu tu apsaugos priemoniu pas mane visi telefonai neblogai atrodo po daug naudojimo laiko, plevele man nepatinka delto, kad nors ir suprantu, kad jinai netaip akivaizdziai pastebima kai uzklijuota, bet vistiek asocijuojasi kaip anksciau bent jau budavo kai nusiperka zmones nauja telefona ir neatklijuoja to lipduko nuo ekrano, kad tipo daugiau laiko nesibraizytu baisuu.. arba ant buitines technikos lipdukus palieka
na, buvo kartą iškritęs iš rankos dedant į kišenę, tai gerai, kad ir buvo su tuo silikoniniu daiktu... + dar krito ekranu į žemę, tai gerai, kad tas silikoninis dangtelis ir iš priekio truputį užeina, tai jo dėka neverkiau ir nereikėjo keisti ekrano

Autoserviso paslaugos, diagnostika, patikra, važiuoklės bei pavarų dėžių remontas, žibintų remontas bei restauracija
yamato neprisijungęs   Cituoti