Papasakosiu kaip man buvo pries kokius 3metus, vaziavau viena ryta i Vilniu autostrada ziemos metu greitis, kadangi buvau klevas galimejo 90, vaziavau ~120, prieki vaziavo kelios masinos aplenkusios mane, tikrai apie 130 gal ir daugiau, ir staiga pries mane islenda dede policininkas, sustoju paduodu dokumentus ir viska ko praso, liepia atidaryt kapota ir islipt is masinos, nu ka atidarau, islipu, ziurineja jis ten kazka po kapotu gal 5min, nervai neislaiko paklausiu ko nori, sako kebulo numerio, kuris buvo iskaltas po priekiniu stiklu, mielai as jam tai parodau, na ir tada prasideda cirkas, visas masinos vertimas, pradzioj bagazine, veliau visi bardaciokai, ant galo netgi kilimeliai isimti is masinos buvo, lieku nesusiprates, kame cia bairis ir dedes policininko paklausiu, kaip suprast visa sita situacija, jis man atsako, turim itarima, kad sita masina vogta(nors per visa laika, o tai truko kokias 20-30min, nebuvo per racija susisieke) galu gale, as jiem sakau, kad skubu i Vilniu, o jie neturedami prie ko prisiknist, sako tu virsijai greiti, ir mielai pasiulius paima paskutinius 70lt
|