View Single Post
Old 2009-04-12, 11:24   #40
arbuzas

arbuzas's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Destin, FL

arbuzas is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė glutaminas View Post
Prie ko cia dragas? Tu bent supranti komforto savoka? Nedarykit klaidos zmones, nes pakartosit klaidas, turesit grazia ispuoseleta masina, bet ji netraukia.... Dar tais laikais pamenu draugas nusipirko a8 2.8 automata 142kw, nu vaziuoja ji kazkiek, tais laikais a8 buvo tikrai masina gera, ispuoselejo ja visa, susidejo tv, aparatura, sline apdaila zodziu sukiso vos ne antra tais laikais kainavusia masina, nu ir prasidejo, kad trasoj sunku kazka aplenkt, ir siaip spustelt nesuteikia tokio malonumo, pradejo jis ten ta varikli cipuoti, pilti degalus auksciausio oktano, deti visokius priedus degalam zodziu spango dar ilgai, kol galiausiai spjove i viska, ir nusipirko 4.2. Taip ir su mersu, jus bent pasiziurekit kiek tas 3.2 variklis isibegi iki 100, jam reikia 9.5 sec kad pasiekti 100km/val, o sanaudos 19ltr. Tuo tarpu s500, sanaudos 22, bet isibegi per 7.3 sec. Jei kas nelabai supranta kiek ir ka reiskia tos sekundes, tai pasakysiu tiek, mano dyzeliukas bmw320, ryja mieste 7ltr, o isibegi iki 100, per 9.9sec, vos ne taip pat kaip s320, o sanaudos? Nu nelogiska pirkti, jei jau perki, padek ant tu papildomu 3litru degalu, bet turek tikra zirga sportininka, o ne ristuna su suzalota koja ir prarukytais plauciais.
Apskritai net nenutuokiu kaip toks mersedesas turetu vaziuot jei iseda 4 keiliaviai ir isipili pilna baka degalu....Kraupus vaizdas. Nedarykit klaidos zmones, juk reikes kazkada aplenkti kazka, kazkur prasokt, man taip nepatinka su tokiom masinom vaziuot, ypac uzmiestyje, kai reikia aplnket fura, pavargsit, juk cia uzmiescio komfortiska masina, turi lenkti visus drasiai, nekeldamas nei savo keleiviam, nei sau gresmes.
Tu visiskai teisus

Mano gyvenimo MOTO yra AUTO
arbuzas neprisijungęs   Cituoti