Citata:
Pradžioje rašė Finalfour
Taip, del to ta mamuta ir vilka bei urva ir pakeite galingas auto, padetis visuomeneje, namas, pinigai. Visi panu uzpakaliuku kraipymai, sexy apranga, dairymasis i kuo turtingesni vyra su galingesne auto skirta vienai vienitelei misijai - surasti patina kuris apsaugos ja ir jos vaikus. Ir sita taisykle veikia buten pasamones lygyje. Instinktas, suformuotas milijonu metu evoliucijos. Juk panos paklaustos kodel taip elgiasi ivardins tukstanti priezasciu, o sitos pagrindines reta kuri pamines.
|
Bet tikrai ne visos taip elgiasi ir nevisi tokie bachūrai - nes skiriasi kriterijai, pagal kurios vertinama. Jei panai atrodo, kad nuo diedo su x5 bus geresni vaikai, ir geresnis aprūpinimas gyvenimu - taip. O jei pana žiūri į 28 metų bet vis dar studentą, kūdą, su akiniais ir golfu (vw), bet būsimą neurochirurgą, tai mano nuomone ji protingesnė, nes žiūri biškį toliau ir mato daugiau negu ta kur x5. nes čia jau pagal kiekvienos protą susišviečia. Vat už tai man tos visos kur skiria ar ten 2 litrų motoras ar 3, tai visiškai 0 vietoj.
P.S. aš nei kūdas labai, nei su golfu