Citata:
Pradžioje rašė Finalfour
Nu, tai cia viskas normalu pagal jumi? Androide imeti mp3 faila, laidu ar wifi ar per bluetooth be jokiu papildomu nesamoningu programu, tiesiai kaip i fleske, ir priskiri kontaktui. Viskas. Failas gali but kad ir 30 minuciu, gros kol kontaktas ragelio nepades. O gali ir isikarpyti jei nori. Zodziu, visiska laisve be jokiu gamintojo apribojimu, formatu ringtonui primetimo ir kitu nesamoniu.
Siaip, pagrindine Android populiarumo priezastis ir yra, kad su juo darai ka nori ir kaip nori, o ne kaip apple nori.
As pamenu, kai dovanu kazkada gavau iPAD. Tai man protu buvo nesuvokiama, maniau gal ko nemoku, kai viska reikejo daryi per itunes. Man niekaip nedasilo, kodel negaliu to ipad pasijungt laidu kaip fleskes prie kompo ir tiesiog susimesti dainas KAIP AS NORIU ir susikurti folderius ir katalogu medzius KAIP AS NORIU. Paskui, kai labiau dometis pradejau, supratau kokio medzio paukstis yra apple 
Galite man Apple gerbejai atsakyti, kodel reikia naudoti kazkokias papildomas nesamoningas programas tokiems darbams, kuriems is viso turetu nereiketi jokio softo?
O su filmais kaip? Androide, kaip ir kompe - meti i telefona bele kokio formato filma laidu kaip i fleske ir ziuri. Viskas. O pas obuoli kaip?
|
Nė velnio, draugas turėjo kažkokį Samsung ar LG, tai negalėjo MP3 dainos ringtonu padaryti, kol neįrašė kažko