Citata:
Pradžioje rašė NISMAS
nu meiles niekada nebus per daug, siaubas tai siaubas, sakau nebutinai visiem turi patikt svarbu man patinka  dabar bose, bet laukia 2 bosai Audiobahn AW1206T, stiprai Audiobahn A2300HCT ir A4002T, komponentai Mag Audio by Audiobahn DUB 600C, esu nusiziurejas pioneer hd3 bt, kokybes is jo neispausiu, bet turi viska ko man reik, be to komponentai ne geriausi todel bus kaip tik. tik reikes padirbet kol tuos komponentus sumontuosiu o ka su galinem durim tai nzn siaip buvau isidejas i 2duri tai gale nieko ir nereikejo nu matyt reiks dar 1 komplekta pirkt ar kazka.
|
Pasakysiu ka turesi - zymiai blogiau grojancia muzika masinoje nei dabar - pinigai vejais - audiobahn tik marketingas geras ir tiek o siaip sudas konkretus.
netiki - nueik pasiklausk daugiau nuomoniu.
www.i-klubas.lt
http://audioclub.xtreme.lt
tokiai masinai 1 vnt. JL 12w7 suba + JL 1000/1 stiprintuva (arba koki galingesni jei yra noras 2 kw) ir raitysis stogas nuo zemu, turesi daug boso gylio, srauto ir t.t.
Komponentus rimtesniu uz kokius 1500 lt. focal, morel, alpine ir t.t. (cia jau pagal klausoma muzika) stiprintuva gera komponentam ~2000 lt.
tada galetum ir i garso kokybes varzybas nuvaziuoti.
O su audiobahn tai tik gezam galesi parodyti kaip blizga ir tiek. nei galios nei kokybes.
Atveztum koki audiobahn suba kur parasyta 1000 w rms galia - per 5 minutes sudegtu jis nuo tokios galios - ispusti vatai ir t.t. jau nekalbant kad muzikos negros o tik baubs.
|