aciu uz mintis bet deja as tame iklube buvau pries kelis metus ir naudojau butent audiobahn, tyliu as, ten dar niekas net neturejo ir jau diskutavo kokia ji bloga paziureje paveiksliukus, girdeje ka petriukas juozukui sake, viskas nuo instaliacijos ir nuo serijos dar taip pat priklauso... del JL audio teisingai, labai gera aparatura taipogi ja vertinu, nors ir apie ja neismaneliai daug ka prisneka. o del galios kazka maisai arba kazka netaip darei - smarves jie tikrai turi nuo pacio silpniausio knygos dydzio audiobahn stipro kai kuriu "geru" firmu bosai groja daug geriau nei nuo tipo dvigubai galingesniu tu paciu firmu stipru.
del komponentu tikrai yra geresniu, negu butent maniskiai, bet man netikslinga det geresnius, nes junksiu prie avico, kurio man reikia del visu funkciju, jei noreciau hiend kokybes apie avica net mities negaletu but nes jis ne tam skirtas o antro mago nezadu det.
del aparaturos patarimu man tikrai nereikia visko isbandziau ir pasirinkau kas man geriausia ir ko man reikia, cia vel kiekvieno kitoks skonis kaip kad ir del ratu, paliekam aparatura iklubui