Citata:
Pradžioje rašė Arturas
Kaip naršyklėje atsidarai Google servisus, taip nueisi į www.icloud.com ir viską pasieksi iš bet kokio įrenginio.
|
Kas gi per narsykle tai daro, cia jau grubus ir paskutinis budas  Yra programos, kurios automatiskai viska sinchronizuoja - kalendorius, kontaktai ir pan. Tarkime windows8 uzrasinje uzsirasau kazka, ir tai atsiranda mano uzrasineje android telefone. Nors win8 uzrasine sukurta microsoft, kalendoriaus softas ar gtask telefone - google kurinys, jie puikiai susikalba ir dirba per google serverius. Ar icloud ir apple programos lygiai taip paciai sinchronizuosis su MS ir Google severiais? Tarkime, netgi google debesyse esanti info sinchronizuojasi su outlook.com debesyje esancia info. Visiskai skirtingos kompanijos ir konkuruojancios paslaugos, bet sinchronizuojasi.
Ziurek - as turiu android telefona. Jeigu sugalvosiu isigyti WP8 telefona, Nokia tarkime, man tereikes isvesti savo pasworda ir visi mano duomenys, viskas viskas atsiras mano nokia telefone.
Dabar izivaizduok, isigiju iPhone 4. Ir ka man daryti - ogi rankutemis kelti visa savo info i iCloud? Kaip?
O kaip del skydrive? Jis prieinamas tiek is anroid, tiek is windows telefonu. O kaip su apple?
|