Citata:
Pradžioje rašė Joshua
Nelabai as suprantu tu sukimu esmes, jei normalus pirkejas, tai vistiek ta rida nera problemu tikraja issaiskint  ypac ten kur w221 mustas is abieju pusiu. Ten juk kompu tiek, kad ojoijoij, ir tikrai ne i viena ta rida rasosi, plius dar aptarnavimai ne pas Vasia garaze daryti, tai pardavejas jei atsuks tik sau geda pasidarys. Del corrolos situacija gal kiek kitokia, bet manau irgi prie teisybes prisikast sunkumu dideliu nebutu 
|
Gerai pasakei, kad jei pirkejas normalus. Bet kaip taisykle, pirkejas 90 % atveju buna "pirkimo stuporo busenos" ir nieko jis nemato  Ypac tokios corolos pirkejas.  Nors ne. Didziausias apakimas buna perkant sportini bolida mergaitei. As pardavinejau tris masinas, ala sportines. MX6, Celica ir Eclipse. Visais atvejais mergaite buvo "noriu noriu noriu", ir nieko nemato. Eclipsa perkant panos bahuras net i servisa nuvare, ten meistras irgi galva kraipo, bet mergaite melynom maldaujanciom akim i savo vaikina ziuri ir viskas, nupirko mano eclipsa  Tai kur jau ten iki ridos  Mano profilyje yra mano buvusio eclipse foto. Su tokia isvaizda variantas pardavimui "bez proigras" jei atvaziuoja pirkti grazi mergaite  Net kaina nelabai idomu.
Paskutinį kartą redagavo Finalfour; 2012-11-03 23:19 val.
|