Citata:
Pradžioje rašė Finalfour
Persikelkim i tema, skita mobiliems telefonams.
Apple, ar tavo SGS 3 palaiko LTE? Nes sitas dalykas ziuriu parasyta prie sgs3 kaip regional, ta prasme gali buti, o gali ir nebuti.
Vis labiau linkstu prie GS Note II. Kaip ten bebutu, ne sgs 3 yra samsungo flagmanas, o Note II, ir LTE 100 % yra (su lt naudojamais dazniais), ir parametrai rimtesni nei sgs 3, ir is viso, kiek review dabar paskaitineju, tai nors visas pasaulis kreizeja nuo SGS3 ar Iphone 5, bet kiek pamirstama, kad geriausias telefonas pasaulyje vis tik yra SG note II.
Tik, tas ekrano dydis... na, megstu as didelius keranus, bet 5.5 colio, tai jau.... kaip sakant, siekeme siekme plytos stanarto, pasiekeme. Bet nesustokime, sekantis issukis - statybinis blokelis! 
|
Nezinau kas tai tokio  kada susitiksim - duosiu ir galesi paieškoti, kas ten yra o ko ne. Man viskas veikia ir as patenkintas
Man bendradarbiai jau dabar sako, kad lopetele smeliui kasti nesioju, jei paimciau Note II tai isvis juoktusi visi. be proto tas NOTE didelis. Ten ne telefonas o plancete. nepatinka man jis, per didelis.
EX:
A208 CLK430 AMG
W164 ML350 CDI
W215 CL500
W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
|