Citata:
Pradžioje rašė Tomskis
pirma zmogus turi ivertinti poreikius, paskui rinktis automobili. kiek laiko planuoji tureti ta masina, ar rupi kuro sanaudos, ar rupi remontu islaidos, kiek reik erdves salone, kiek reik traukos, ir t.t. ir t.t.
|
Planuoju turėti apie 3-4 metus.. aišku jei ji bus gerame stovyje, tai ir daugiau, bet pagrinde max 4 metai.
Kuro sąnaudos man yra vienas iš pagrindinių dalykų, prieš tai turėjau daug "valgančias" mašinas, tai jau nebenoriu tokių. Kiek klausiau, sako, kad šitas MB ima kokius 6 benzo..
Erdvės salone visiškai nereikia, traukos irgi nelabai, pats nelakstūnas esu.
Dėl remonto kainų ir baisiausia, visi baisiai gąsdina.. bet jei ji retai genda, tai ir ta kaina nebaisi (proto ribose).
Reikia, kad studentui būtu įkandama
Citata:
Pradžioje rašė Hunter
uz 5000lt sunkiai nusipirksi, nebent su kazkokiu defektu, uz 8000-10000 jau galima rasti rimto demesio verta varianta. Bet cia velgi kiekvienam savo.
Ir is pradziu reiketu nuspresti ko nori is masinos.
Jeigu vazineti po vilniu, statyti ten kur mazai vietos ir reikia nedidelio automobilio isore, bet talpaus jeigu kazka veziosi tai puikus pasirinkimas A klase
Del traukos tai varikliu buna nuo 1.4 iki 2.1 benzo ir 1.7 dyzelis su ivairiais galingumais
|
Nu aš neplanuoju imti 2003 metų kokios, žiūriu į tuos senesnius modelius (98), o jie jau max kokį radau 7000lt kainuoja.
Pats esu Kaunietis, tai reik ir į darbą ir į paskaitas ir į sodą tolėliau. Ir šiaip prie širdies labiau mažesnės mašinos, net nežinau kodėl.
|