View Single Post
Old 2013-02-27, 16:28   #1
Rezident

Statusas: Naujasis MB1 Narys

Rezident is on a distinguished road

Standartinis Daug klausimu del w203 cdi 200 2002

Sveiki turiu w203 cdi 200 2002 ir turiu su juo daug problemu tokiu neaiskiu nes nesu pats didelis mechanikos zinovas (sito as lb gailiuosi) dabar jam numatytas apsilankimas pas daktarus, bet pries tai as noreciau jusu visu nuomones is patirties. Nesvarbu ar tia bus burtai ar konkretus teiginiai tiesiog laukiu nuomones ir iskart dekoju jums uz tai. O daabr bedos
1. Stoglangis (prakeiksmas jis) kartais veikia kartais neveikia jo valdimas taciau kad ir uzdarius gerai vaziuojant didesniu greiciu jis pakyla vel aukstyn. Klausimas toks ar kas turi tokia problema ir gal zino sprendima? Ir gal kas zinote kiek kainuoja blogiausiu atveju ji keisti o gal yra kokie burtai kaip ji pataisyti. Nes svarbiausia kad jis butu sandarei uzdarytas o kad neveiks jis niekad man nesvarbu. Jei kam kils klausimas ar vanduo bega tai atsakimas nebega tesiog virs 100km/h jis pakyla ir svilpe vejas siektiek tia nervina lb.
2. Ziema ziemuze variklis syla valanda ar dvi jei mieste o jei pasitiako tiesioji daugiau nei km greitis apie 70km/h temperatura krenta. Nekyla auksciau 60 nors pasiusk kai geria uzgainioji pakyla tma kartui. Autostradoje 40 terodo... Nors kuro sanaudos vos vos tepakilo. Plius beproto uzknisantis dalykas uzkurus masina neilgiau 15 min paklausysi CD nes jis tiesiog uzkaista iki nezmonisko karscio. Ir manau cia sildimo problemos deka nes vasara taip nebuna.
3. Juodi dumai. Ar siltas ar saltas vasara numinus ar stipriau ar silpniau pedala ismeta nezmoniska kamuoli dumu ir toliau jie kaip ir dingsta. Jo tai atroditu gal kam ir normalu bet pameginau kitus mb dyzeliukus nu nebuna taip kas gali sukelti ta kamuoli dumu ismetama? Plius pas mane automatas ka pamirses buvau pamineti.
4. Atsakykite man i toki klausima corola 2003 2 tdi 85kw mb 2002 cdi 85kw kodel pas corola trauka nezmoniska o kai ant turbinos laikai vapse skraido o pas mane ni per kur truakos nors ir lenkes apsukos gerai. Nors autostradoje 16 nesunkiai pasieke... Ar taip jau turi but su sitais mb kad jie netraukia?

Paskutinį kartą redagavo Rezident; 2013-02-27 16:53 val.
Rezident neprisijungęs