Citata:
Pradžioje rašė dejwis
Man asmeniskai iphone normalus daiktas kaip pvz mersas. Samsungas na s3 dar dar kazkas panasaus, bet pvz htc ir visi kiti man kaip vosokie japonai prancuzai automobiliai  Nors ir visada htc buvo aliuminiuose korpusuose daugelis modeliu, bet vistiek liko ne tokie paklausus-geidziami kaip samsungai ar iphone..Nors pagal parametrus ir veikima htc tikrai neatsilieka nuo samsung o dar ir lenkia tam tikrose srityse.
|
Tai tik rodo kaip gerai dirba apple marketingine sistema 
Visu pirma apple niekada nebuvo joks mersas, o tik labai nori visiem tai iteigti. Visu antra gerai cia sugretinai "visokie japonai ir prancuzai"  Tau ka japonai ir prancuzai yra lygu? Nicnieko panasaus. Daznu atveju tie patys vokieciai arciau prancuzu nei japonai. Opelis irgi vokietis jei ka  Nors kokie jie vokieciai ar japonai, seniai visi perpirkti vienu ar kitu koncernu. Bet kalba ne apie tai.
O ta pati htc jei jau taip, tikrai daug arciau merso nei samsungas, jei ja kalbesime apie medziagu kokybe
O kad htc ne taip isproninta - cia ju paciu problema, ir jie tai patys pripazista, neseniai straipsnis net buvo apie tai, kad htc gamina nuostabius produktus ir jei tik sugebetu juos taip isreklamuoti kaip samsungas....bet deja tam matomai nera finansiniu galimybiu ir dar velniai zino kodel, bet htc turi didele problema kas liecia savireklama. O apple ziauriai gera charizma turejo Stevas Jobsas, kurio deka apple produktai ir vardas ir tapo tokie kokie yra. Ne kiekvienoje kompanijoje yra tokiu zmoniu, ir is viso tokiu zmoniu reta.
Nepagalvokit kad cia esu koks htc fanas, gink die, kaip tik ankstesniuose postuose jei pamenat gyniau samsung, tiesiog stengiuosi ziureti objektyviai ir nenoriu kad nepagristai pultumete puikia kompanija.
Va, iseis sgs4 ir parasysiu kruva liaupisu s4 atzvilgiu, jei bus to vertas
|