View Single Post
Old 2013-03-15, 22:29   #307
Edgis

Edgis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Šiauliai

Edgis is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę Edgis per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Finalfour View Post
Siaip kiek aiskino sostenoje, tai S80 II sitai kur jau nuo 2006 galo eina jau bedos su automatu isprestos... Nesako kad tai idealus automatas, bet jau atsikrates tu garsiuju ligu kurios buvo pas S80 I.
Kaip jie gražiai visa tai pavadino Niekas ten nieko nesprendė Ten stovi jau kita dėžė, 6 pavaros, kitas valdymas. Pati konstrukcija pasikeitė į gerą, tepalo siurblys ir jo įvorė nebegenda, pūslė irgi lyg be nusiskundimų.
Psakysiu tiek: paklausa joms yra, tačiau daug kartų mažesnė nei seno tipo dėžei.
Tiek, kad man jau bus sunku įrodyti, kad Aisin pagamino padorią dėžę, prisižiūrėjau aš jų pakankamai
Ir man labiausiai nepatinka pats dėžės darbas, kiek teko bandyti Aisin, tai kuro sąnaudų skirtumas labai automato nenaudai...

Back in da house: 201.128
Daily driver: Chevrolet Trans sport aka Fake Taxi
Naudotos MB dalys (Šiaulių regionas) tel:; Edgaras tel: 867635773 Gryša tel: 868631990
Picų išvežiotojas su plafonu ant merso ir užkietėjęs teoretikas™

Aš visada branginsiu išankstinę ir niekuom nepagrįstą nuomonę, kurią apie jus susidariau.
www.sidabrostrele.lt Mercedes-Benz automobilių ir sunkvežimių remontas bei prekyba naujomis dalimis.
Edgis neprisijungęs   Cituoti