View Single Post
Old 2013-03-16, 10:30   #15089
Mercedes.Benz

Statusas: Banned

Mercedes.Benz is on a distinguished road

Standartinis

Ratai normalūs tie juodi ant E55 AMG. Jeigu mašina būtų juoda, tai visai piktai atrodytų. Style 3 ne taip lengvai gaunamas.
Citata:
Pradžioje rašė glutaminas View Post
Tas w221 mersas s klases tai tikrai ganetinai kriksciniska spalva.. Taciau kas is jo ten bus like uz tokia kaina tai irgi smalsu man.. O ir siaip girdejau negeru nuogirdu apie tuos mersus.. Kuo naujesnis mersas tuo didesni shuda kepa, bent jau ta galima pasakyti apie ml'a, apie s'ke.. Jei ant w220 tik su airmatiku ir rudyjimu buvo bedos, tai ant w221 tai ir airmatikas gryba pjauna ir rudyja kaip zaraza, ir dar dezes ju nelaiko nifiga 7gtronikas ir dar nemazai su motoro defektu, konkreciai 3.5benzinas, del kitu nepastebejau. Aisku, tvarkinga paemus neislys bedu, bet uz tokia kaina tvarkingo nepaimsi tikrai...

Kas del w211 spalvos, normali ta spalva, aisku ne juoda, ne dar kokia iskirtinese.. Bet jau apie sidabrine tai susvaigot konkreciai. Sidabrine spalva yra pati apgailetiskiau spalva kokia gali tik buti.. Sidabrine spalva iskart sugadina masinos isvaizda visu 100proc. Tiesiog nebepastebimas kibiras tampa tarp milijono kitu sidabriniu, skodu, tojotu ir kito meshlo. zodziu darbine, valdiska spalva, kurios nereikia nei plauti, nei priziureti, nes ar nuplauta, ar nenuplauta, vienodai shudinai atrodo cia mano tokia nuomone, turejus ne viena, ir ne dvi sidabrines masinas
Sidabrinė blogai?! Nėra nieko gražiau už sidabrinį avantgarde. Man atrodo susvaigai pats.
Citata:
Pradžioje rašė Finalfour View Post
O W211 nebus?
Beja, abejoju kas liks is tos legendos W210 po 20 metu,, rudys ten puotauja kaip karalienes
Iš 220 irgi ne kažkas liks. Kiek pažiūri į pravažiuojanti 220, tai sparnai, durelės, bagažinės dangtis apipuvę pastoviai. 211 net atsparesni atrodo. Tokia jau realybė šiuolaikinių mašinų, kad esi jų pardavėjams svarbus tol, kol tvarkai pas juos t.y. 5-7 metus, o paskui nors ir į žemę tegu susminga ta mašina.

Mercedes.Benz neprisijungęs   Cituoti