Citata:
Pradžioje rašė pauliukas
Final, man atrodo teks tau sumazinti kriterijus, tokius kaip ventiliuojamas kedes ar navi ir rinktis paprastesni modeli arba ieskoti papildomu pinigu. Nes kaip suprantu nori nupirkti Volvo S80 su beveik maximalia komplektacija uz zemiau nei rinkos kaina, kas yra neimanoma ir manau pats ta puikiai supranti.
Siulyciau pasiziureti i A4 nuo 2008 metu universalus.
http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-...s-2798148.html
|
Tai zinok del navi as jau beveik ir nusileidau  O venteliuojamu sedyniu ir taip beveik nebuna, gal tik 2 volvas su situo navarotu maciau.
As Pauliuk viska puikiai suprantu, ir pamenu ka pats snekejau ir ta ir toliau teigiu - nebuna pigiai ir gerai. Bet kaip ta kart kai gincydavomes, kiti kolegos patiekdavo pavyzdziu, kad labai labai retai, bet kartais pasitaiko stebuklu  O zmogus tokia butybe, kartais pats viska suvokdamas vis tiek daro priesingai, norai kartais nustelbia logika. Tai va, su salyga kad laiko turiu, masina man nedega, kodel gi nepisikalinejus ir nepaieskojus to stebuklo? Kai jau atsibos, nusipirksiu ka paprastesnio ir viskas  O gal ir pasiseks, kas ten zino 
Bet kol kas mano teorija kad pigaus ir gero nebuna, pasiteisina su kaupu...
Va, volvu klube kitas atsirado kaip as, tik dar produktyvesnis, vien vakar tris volvas s80 paziurejo, viena uz 28, kitas apie 30  Tu is viso pigiausiu net as neziureju. Tai jis irgi nusivyles grizo, lavonai, musancios pavaru dezes, kreivos sleivos...
|