View Single Post
Old 2013-03-25, 22:08   #15460
Mercedes.Benz

Statusas: Banned

Mercedes.Benz is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Edgis View Post
Gaila, kad tingiu rašyti rusiškai... Tie įspėjimai niekis, lengva loterija. Surenki 3 ir mėnuo atostogų.
O gal reiktų pabandyti kada neatrašyti. Pasaulis nesugrius. O jei jau buvo sunku perskaityti ką buvau parašęs, tai pasikartosiu: Su visais konflikto dalyviais bus susisiekta, įspėjimai ir nuobaudos išdalinti.
Jei kyla dar klausimų - PM.
Kad čia jau nebe "kada neatrašyti", o "visada neatrašyti" gaunasi. Tik ką nors parašydavau ir kažkam pastoviai užsidegdavo vienas galas, ypač voodoo, kuris įnirtingai ir nuolatos viską trindavo taip, kad nelabai ką įdomaus ir rasi skaitydamas šitas niekam tikusias blevyzgas, nes didžioji dalis jų jau senai ištrintos. Dabar pradedu suvokti kodėl vos pradėjęs dalyvauti šitam forume buvau tapatinamas su cielka, mb777, error ir mondeo, nes ko gero jie, kaip ir aš, vienu ar kitu klausimu turėjo kitokią nuomonę. Greičiausiai čia pas jus yra išsivysčiusi tokia supuvusi politika: kas nepritaria mums, tą sudraskom. O čia šiaip pamąstymui:
Forumas:
1. sen. Romoje — svarbiausioji miesto aikštė — politinio, prekybinio ir visuomeninio gyvenimo centras; cirko arena; turgavietė; teismo posėdžių vieta;
2. plačiai atstovaujamas susirinkimas; 3*. susirinkimas, nuomonės pareiškimo vieta.

Užtenka pažiūrėti kas darėsi, kai pasakiau, kad ant dyzelinio S320 lipdukai su S65 AMG užrašais nesižiūri, tai supuolė didelė dalis kaip šakalai. Su tokiu požiūriu sunku suvokti koks mėšlas būtų daręsis Senovės Romoje.

Mercedes.Benz neprisijungęs   Cituoti