Citata:
Pradžioje rašė Apple
Kalbėjau su tėvu, jo teigimu pirma mintis - purkštukai. Tada sakė dar gali būti jei stabdžiai bent šiek tiek klynija iškarto +2 litrai. Kaip mašina rieda? Normaliai nestoja per greitai? Tada klausimas kaip begejasi? Jei pvz katalizas uzsikises ir nepraleidzia normaliai oro ir sunku begetis pradzioje irgisiskarto +2 litrai prie sanaudu, tada reikia valyti arba pjauti lauk kataliza. Arba turba pradzioj per mazai pucia.
Kaip tau sios mintys? 
|
Na del purkstuku as linkes nemanyti visgi... Bet gal reiketu patikrinti ant stendo, ar koks budas yra patikimiausias juos patikrinti???
Masina rieda lyg ir normaliai, per greitai nestoja... Bet gal reiketu palyginti su kitu tokiu pat, gal as iprates ir man atrodo viskas ok? Ir kaip patikrinti tuos stabdzius. Nesinori ranku kisti prie SBC  Begejasi taip pat normaliai, as manau. Nors velgi, idomu butu pabandyti kita W211 E270...
Va del katalizo man labai idomu kaip ten istikruju yra, ar isvis pas mane toks dar yra, nes masina buvo pirkti is LT pirikupo, tai labai realu, kad bus pasiskolines neribotam laikui.
|