View Single Post
Old 2013-05-05, 09:53   #16263
tikmarius

tikmarius's Avatar

Statusas: Pastovus MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Šilutė-Klaipėda

tikmarius is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė glutaminas View Post
Ne taip supratai. TU is manes del ko saipeisi? Kad lyginu mersa(ar kita vokiska rimta branda), su, pagal tave, levu brandu - alfa,peugeot,opel,citroen, ir pan. Tai cia ir turejau omenyje, kad s klase, ar 7er neturi konkurentu., ml, x5 irgi ju neturi(nors dabar atsiranda jau ir pas anuos parketniku), o ten visokios c klases, e klases.. tai pvz neisivaizduoju kas mane uzlecintu vazineti su e klase ackariku, kai uz ta pacia kaina gali vazineti su moderniu ir daug patogesniu p607.
http://static.cargurus.com/images/si...7-pic-449.jpeg

Pavyzdziu galima daug sugalvoti.. Aisku, jei nori galingo dyzelio,arba tuolabiau benzo, tos markes nieko nepasiulys. Taigi, mano moralas toks, jei perki ekonomiska mersa, be komplektacijos, tas mersas, ar tai bemvas, ar audi yra meslo kupeta. Mersas tikras yra s klase ir kitos klases,kurios neturi analogo, su gera komplektacija ir rimtu motoru, o visa kita yra tik marketingas
Kokioj siaures korejoj gyventum, neleistu emblemu jokiu turet ant masinu, tai vazinetum speju su kokiu krepsu ) ir pigiau aptarnaut, ir atrodo praktiskai taip pat..
Ok, busiu marketingo auka, kad važinėju senu ačkariku, bet bent jau žinau, kad tas senas ačkarikas nesugalvos kelyje pabirti ar šiaip neatsiras kokių tai mistinių dalykų. Ir išvis, neturiu aš asmeniškai tiek pinigų, kad išlaikyti prancūziška auto.