View Single Post
Old 2013-05-20, 21:57   #16620
Finalfour

Finalfour's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Finalfour will become famous soon enough

Standartinis

Zinai, glutaminai, siandien kaip tik pagalvojau:
tarkime, as pakeisciau darba ir mano pajamos pasidarytu per menesi 10 000 litu. Ne is oro, ne lengvai, o reiketu sunkiai dirbti protini darba, ka nors braizyti, projektuoti, naktimis sedeti, zodziu ne juodadarbio darba.
Ir tarkime as turiu nuo seno svajone, visada norejau tureti koki S500 AMG, ar dar ka, zodziu galinga komfortiska auto. Ir stai atsirado galimybe man ja isigyti. Igyvendinti savo svajone. Pajamos tokios, kad sios auto aptarnavimai, remontai man nemauna kelniu. Jokiu kitu isipareigojimu neturiu.
Tai va, pagalvojau, buciau visiskas idijotas, jeigu sunkiai, nemiegotomis naktimis uzdirbtus pinigus taskyciau benzinui, kai galiu gauti ta pati rezultata, tik per pus pigiau. Sakysi, atsisakyk tokios auto. Bet tada nukentes mano svajone, jos nebus. O kas nukentes jei pilsiu dujas? As galeciau ir benzu vazinet, bet man gaila savo darbo, kad ji svaistyciau benzinui, jei be jokiu pasekmiu galiu to nedaryti, ir vis tiek vazineti su savo svajoniu auto. Kas nukentes? Ivaizdis? Pries ka? Pries tokius kaip tu, kuriems atrodo invalidiska i tokia auto dujas pilti? O kas jeigu man nusisvilpt ka galvoja apie tai tu ir panasus? Tu supranti, kad visiems cia nusisvilpt ka tu galvoji apie padujintas galingas masinas?
Tai va, tu nesakyk ka galvoji apie dujas, mes nesakysime ka galvojame apie tavo poziuri, ok?

Finalfour neprisijungęs   Cituoti