View Single Post
Old 2013-06-05, 00:16   #17195
Finalfour

Finalfour's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Finalfour will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė vytas85 View Post
finalfour siaip mane sudomino iskur cia tokius zinios?gal turi kokiu straipsniu ar pan su datom nuo kada tokie istatymai priimti?
Cia zinios is skaudzios patirties zinok. Pats per durna galva is nezinojimo buvau pries 4 metus nusipirkes eclipse 3g, kurios lt negalima registruoti nes ji neturi analogu europiniu. Kaip tu jai idesi tarkime lempas, jeigu tai neimanoma, nes europiniu lempu jai niekas nesukure? Nes nera eu analogo. Ir as aisku nepamenu visko, berods jei ji butu ivezta iki 2005 ar tai kazkelinu kovo 1, butu ok viskas, veliau - kaput. O mano buvo ivezta zinau kad veliau, ir as ten pamenu tik per kysius ir pazistamus jai TA praeidavau ir pan... ilga istorija. Ir i transeksta vaiksciojau ir panasiai, tada pamenu man pasiule vieninteli varianta legalu musu valdzios pareigunai - srotas, kitaip neimanoma. Ten ilga istorija, visko cia nesurasysiu, dabar aisku gal kas nors pasikete, bet kiek zinau, jei masina neturi analogu - sansu nera. Jei yra eu analogas - viskas ok, daugiau ar maziau bet ok.
Nuorodu neimesiu, tingiu ieskot, bet pamenu kai reikejo, visus istatymus buvau rades oficialiuose tinklapiuose musu instituciju ir ten buvo surasyta datos ir menesiai, iki kada ivezta galima, iki kada tik registruot, iki kada TA. Ten paradoksas net toks buvo, kad registruot galima, o TA praeit - ne. Zodziu.

Finalfour neprisijungęs   Cituoti