View Single Post
Old 2013-09-10, 21:51   #119
pauliukas
 
pauliukas's Avatar
 
Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Užsiregistravo: 2011-05-18
Gyvenamoji Vieta: Kaunas
Pranešimai: 921

pauliukas is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Finalfour View Post
Is tiesu butu labai smalsu isgirsti, ka pie ji mano salia jo esantys zmones. Pavardziu nereikia, siaip tisiog kas yra su juo negerai?
Daug ten nepasakoja apie dabartine padeti, bet kai pasirengimo etapas buvo ir jie buvo lietuvoj teko nekarta bendrauti. Tai sake, kad Kazlauskas po praeitos rinktines (Jasikeviciaus laiku) bando savo autoriteta atstatyti. Ir vis joja ant zaidejo, ivesta tokia destrukcija. Vis bando savo virsenybe irodyti. Kabinejasi, kodel ne savo kambari, nors nesvarbu, kad rytojus visai rinktinei laisva diena. Zodziu nera rysio normalaus tarp zaideju ir komandos. Kurie moka uz save pastoveti palankumo sau nepelno. Ir pabaigai pasake, kaip dabar atsimenu. Sake jei nepasisesks, zaidejai turi nuojauta, kad kalte bus verciama visa ant ju. Kazlauskas sau atsakomybes neprisiims. Kaip bus? Pamatysim po chiampo.

Citata:
Pradžioje rašė monza
kazin ar kareiviams sprest,koks geras ar blogas yra generolas,manau ir tu iki pusfinalio pakeisi nuomone. as vis dar atkakliai laukiu motiejuno sprogimo,nu gal ne su prancuzais,nu bet su kocholais tikiuosi.
Kareiviam ar nekareiviam sprest, bet generolas pats turi suvokti, kad kareiviai ne uz atlygi losia. Ir mielai ta vasara pailsetu ir geriau pasiruostu kitam sezonui. Nepakeisiu as savo nuomones, vaziuos jie visi namo po sio etapo. Zinok autoritetas trenerio dar ne viskas yra zmogiskasis faktorius, trenerio santykiai su zaidejais. Tyronu budamas toli neisi, o tik suda roves liksi. Treneris turi buti geras politikas.

__________________
Lavonvežis Audi A6
ex: w211 E320 CDI
pauliukas neprisijungęs   Cituoti