Citata:
Pradžioje rašė lisas
Na tai atjung osm -masina pereis i avarini rezima ir matysi ar bedos su deze dingo ar ne.manau mazai tiketina,kad del osm deze streikuotu-nors nesu specas,bet visko pasitaiko.cia tau dedes Vampyro reiketu uzklausti arba Techo
|
Ka gi, iandien buvau atjunges OSM, ir nieko visikai nepasikeitė. Tačiau kai vaiavau pas meistra vėl dėl transmisijos, pastebėjau dar viena dalyka. Pirmu - antru begiu vaiuojant 1700 apsukomis variklis ima trukčioti

o pavaros tai jungiasi normaliai, tai ueina ne. Va tokioj būsenoj realiai ir nuvaiavau pas meistrą. Diagnostika nemetė klaidų nei prie pavaru dėės, nei prie variklio. Mechaninio gedimo kaip suprantu pavarų dėėje negali būti nes kitu atveju jinai niekada nevaiuotu gerai, o pas mane kas ketvirtą kartą visas pavaras sujungia puikiai
Kadangi meistras usiima tik transmisijom tai jau čia niekuo negalėjo padėti i servisa variklio tikrint (siurblio, srauto matuokles etc.) Pasiskambinau i Autidą (kaunas).
Kiek sugebėjau nupasakoti telefonu visą istoriją (siurblio tarpinių keitimas, oro srauto matuoklės klaida, trukčiojimas vaiuojant 1-2 bėgiu, pavarų jungimas tik esant didelėms apsukoms ir pan) tai atrodo jog bėda gali būti su kuro padavimu nuo ko gali prasidėti visi nesklandumai. Sutarėm jog ryt nuveiu patikrint.
Tik vat nerimo neduoda dar vienas pastebėjimas kuri atradau aikindamasis apie galima gedima. Mano E290 autostradoj netraukdavo daugiau 145 km (nors iandien isiaikinau jog realiai turėtų vaiuoti iki 200 km...) tai gali būti susiję su siurbliu, jog nepaduoda kuro.
Vėlgi iki gedimo vaiuojant emomis pavaromis tai trauka būdavo visai gera, bet umiestyje jeigu reikėdavo lenkt tai tos traukos atrodo visai nėra. Pats iaip nelakstau ir dėmesio per didelio nekreipiau, vis dėl to galvoju didelė maina 95 kw tik, tai ir nelekia nes ne tam skirta...
Ar yra nutuokiančių kas per problema čia galėtų būti (siurblys, turbo, oro srautas...) nes nujaučiu jog tai yra susiję