Citata:
Pradžioje rašė MBD
Tai kai imeta servisini rezima tai daugiau 120 ir neisspausi, ir apsukos stovint vietoj gazuojant nekyla auksciau 4000, pabandyk padraskyt ir matysi, bus aiskiau.
|
Šį vakarą jau vėloka tikrint tai ryt kai vešiu į servisą ir pabandysiu, tiktai noriu pasiteirauti kokia galėtų būti išvada jeigu tarkim apsukos nekyla. Ar tai kažką duoda labiau apčiuopiamo, ties kokia dalimi ieškoti bėdos ir pan? Pavarų dėžės gedimo galimybė atkrenta 99,99 proc. Ar tai galėtų būti siurblys? Oro srauto matuoklę buvau atjungęs bet nepasikeitė situacija visiškai (o manyčiau jeigu būtų viskas gerai su oro srautu tai būtų pakitę...).
Kaip jau rašiau mano E290 jau ir anksčiau neįsibegėdavo daugiau nei 140-145, o į kalną tai netgi krisdavo greitis su iki galo nuspaustu akseleratoriumi... Tai gal visa ši bėda jau pas mane nuo seno? Tai gal čia su siurbliu problemos, gal nepaduodamas reikiamas kiekis kuro ar nepamatuojamas reikiamas kiekis oro ... (kuro sąnaudos šiaip panašios kokios ir yra pagal technine specifikacija, nei didesnės nei žemesnės) Turbina šiaip veikia (ir veikdavo) normaliai kaip suprantu tai nemanyčiau jog čia būtų bėda.
Labai ačiū už komentarus ir patarimus,
Kaip eisis toliau spręsti šį gedimą, kas ir kiek kainuoja parašysiu forume
|