View Single Post
Old 2009-06-17, 10:22   #42
Kleckas1978

Statusas: Pastovus MB1 Narys

Kleckas1978 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė arbuzas View Post
Susitariau pasibandyti viena DVD/TV grotuva savo masinoj. Klausiau del grojimo kokybes, mane patikino,kad nebus blogesne nei garsiu gamintoju, nes detales - pvz procesoriai ar monitpriai yra samsungo, toshibos ir t.t. Ispudzius papasakosiu, pabandysiu ir pafotografuoti bent jau telefonu.
Kai nori parduoti ir uzdirbti pinigo tai prikalba ko tik nori - bet kai savaitike pasinaudosi ir noresi grazinti nes netenkins kokybe - nes jau busi pamates pas pazystama tikrai rimta daikta kuris daro viska zymiai geriau - bus gaila isleistu pinigu ir t.t.

Manau jei pirkti - tai pirkti koki gera daikta iskarto nei 10 kartu perpardavineti ir vistiek galu gale ateiti prie kokios alpinos ar clarion tik isleidus daugiau lt ir susigadinus sau nervus

Muzikos poziuriu jie man tragiski - DVD ir t.t. manes nedomina - namie as juo naudojos, o masinoj ir mago uztenka, nes stovincioj masinoj as retai kada issedziu ir 10 minuciu.
o esu pries ziurejima autostradose ir vaziuojant, nes taip tik save ir kitus gali palaidoti.

Pagalvokit patys kodel mes neperkam LCD teliku kokiu mcsitu ir t.t. kodel perkam DVD grotuvus rimtu firmu, o ne VIDO ir skalbenkes ir t.t. tik rimtu firmu - o todel kad tai reiskia kokybe ir patikimuma

o siaip jum naudotis ir jum pirkti - jei jum gerai tai jus ir pirkit ir naudokites - visada sakau geriau nuvaziuokit pasijunkit neskubekit - pasedekit kad ir valanda - gerai pajunginekit gerai paklausykit - manau pardavejes (normalus) tai tikrai supras ir suzinosit ar jums uztenka ir tinka ir t.t.

Kleckas1978 neprisijungęs   Cituoti