View Single Post
Old 2014-01-03, 20:09   #178
Apple

Apple's Avatar

Statusas: Administratorius
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Apple will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė vampyras View Post
pries N metu nelabai norejau i armija, norejau pinigu, o dirbti ir mokintis nebuvo galimybiu.
spjoviau i darba, sedau i masina su 2000litu kiseneje dasibroviau iki vokietijos (zinoma nebuvau cia vienas, pasitiko)
3 metus pragyvenau pas tevu pokol pramokau kalba ir radau normalesni darba.
dabar tevai gyvena mano name, nes isidarbinau dar geresnieme darbe, o jis nearti, o man perdaug vienam.
mama su sese atsidare bariuka, brolis dirba dizaino firmeleje.
4 metus taupiau mokslams, uz 10-11 dienu paskutinis egzas
mano emigracija, 1500 litu isleidau kelionei, uz likusius 500 prisipirkau roziu, mazai ziedu buvo dar greitai nudziurvo, bet spygliu daug ir kotai velniskai ilgi, ir netgi sudziuve badosi
Va tu esi maladec, nes isvaziavai ne vergaut uz salyginai centus braskiu plantacijose ir vistu fabrikuose (dirbant nekvalifikuota darba), o susikurei normalu gyvenima ir pasiekei kaip suprantu nemazai. Tokius emigrantus pateisinu, kur baigia mokslus ir dirba kvalifikuota darba, kurio gali ir vietiniai pavydet. O tie kurie vaziuoja kapeikauti uz kelis simtus svaru, gyvena bendrikuose ir aria nuo nakties iki nakties, tam kad cia i LT gryze su 530 M paketu (su vairu bardacioke) galetu vaidinti ir per nakti istaskyti po 5k LTL draugams ir po to vel metus pachalinti... tai nafik toki gyvenima. Galbut mane suka prasti zmones ir is pazystamu kurie isvaziavo ir susikure normalius gyvenimus yra vienetai, tai as taip ir mastau apie emigracija. Neretai tenka paskraidyt i vokietija ir anglija, tai kontingentas keleiviu (Lietuviu) yra ziaurus. Taip ir norisi kad tokie (intelekto nesuzaloti) liktu svetur ir neterstu mano mylimos Lietuveles.

Nenoriu nieko blogo pasakyti nei apie viena forumieti, bet tokia mano nuomone apie emigracija. Nieko asmenisko.

A208 CLK430 AMG
Tesla M3
Octavia RS

W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
Apple neprisijungęs   Cituoti