Citata:
Pradžioje rašė Apple
nei vieno nesudejau emigranto (nebent kazkam taip pasirode). Tik nereikia visiems emigrantams kaip susitarusiems rekti, kad tik emigrantai gerai gyvena o Lietuvoj Lietuviai skursta  lai visi Lietuviai gyvena gerai (nesvarbu ar Lietuvoje ar ne) ir bus visi laimyngi. Jauciu reiks ir man emigruot, nes dabar busiu visu forueumieciu priesas 
|
Man tai irgi tas pats, asmeniskai uzdirbciau savo poreikiam Lietuvoje sedeciau turbut Lietuvoje. Man dabar salygos geresnes Norvegijoje gyvenu Norvegijoje. Niekada nesakiau, kad Lietuvoje visi skursta o iseitis tik emigracija. Taip pat nesakau, kad emigravus pinigus nuo medziu skintis reikia. Turiu is artimu zmoniu neviena pavyzdi, kurie Lietuvoje dirba ir uzdirba kurie automobilius naujus nusipirke, namus pasistate bei kita technika susipirke, laimingi sau gyvena, bet taip pat nemaciau ne vieno emigranto asmeniskai, kuris cia gyventu taip kaip cia buvo pasakyta.Beviltiska gincitys nei mes jusu nuomones pakeisim, nei jus musu
Kvaila butu laikyti priesu, kiekvienas turim savo nuomone, gyvenam savo tiesom, ziurim is savo varpines, tik kvailas galetu sakyt, kad vienas ar kitas neteisus, isgyvene mes kiekvienas savo, tai ir poziuris skiriasi i viska.  peace