View Single Post
Old 2014-01-07, 08:35   #674
rafis

rafis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

rafis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė NISMAS View Post
cia mano parduodama preke, tokia pati, tik pigiau nei pas bet kuri ebay pardaveja: http://www.ebay.com/itm/251419023037...84.m1555.l2649
gaila bet 80-90%% kompresoriu nepakanka pakeist tik zieda, reikia butinai pakeisti cilindra, voztuvus ir pan. su padilusiu cilindru idejus nauja zieda efektas bus trumpalaikis arba nebus jokio, priklausomai nuo isdilimo. labai greit sugriaus zieda isdiles cilindras kaip tarka,
todel dazniausiai remontas kainuoja 400lt, kartais, kokiem 5% kompresoriu reik net pati varikli pakeist tada imu uz viska 500 - tiek pat kiek parduodant restauruota kompresoriu.
kiek esu lietuviam pardaves vien ziedu arba ziedu ir cilindru, visi po kurio laiko sugryzo, nes nepadaro, nedaziuri visko ko reikia, nevetui as praleidziu prie kompresioriaus apie valanda laiko nors jau uzristom akim perinkciau, kartais trunku net ir 3 val. jei koks "mazas: gedimas praziuretas, kompresorius pats save sunaikina. svarbiausia, kad tokie kur perka detales yra kokie nors automechanikai profesionalai bet po to atveza man pilnam perinkimui ir moka antra kart, ir kas dar blogiau tada turiu isieskot ka dar pridare kompresoriuje, dazniausiai buna koks voztuvas ne tapuse idetas ar pritepliota ko nors, tada atima dar belekiek laiko kol sutvarkau papildomus gedimus
siaip man gal ir geriau piniginiu atzvilgiu, kad is manes dalis pirktu ir po to vel atvestu restauruot, bet kai zinau, kad visad taip buna, bandau pasakyt zmonems, nors ir neklauso o po to keikiasi, kad iskart neatveze restauruot
tvarkai tik mb kompresorius ar ir kitus? nes girdejau pvz pas audi a8 tie patys kompresoriai eina..

rafis neprisijungęs   Cituoti