View Single Post
Old 2014-01-10, 07:50   #23040
rafis

rafis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

rafis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė nobodiez View Post
Sorry uz OT: kas nusimanot lietuvos rinkoj, uz kiek mazdaug butu realistiska parduot 2003m bmw e65 730d, geros bukles be defektu, pilnas, vairas bordacioke airiska registracija
Manau toki parduotum už mazdau 15 tukst, priklausomai nuo komplektacijos, spalvos, navarotu, ridos, stovio ir pan.

Citata:
Pradžioje rašė nobodiez View Post
As nesuprantu, jei tu taip nemegsti MB, ka tu sitam forume veiki?
kodel tu taip galvoji kad nemegstu MB?

Citata:
Pradžioje rašė Alkapone View Post
Ne, nu, prisiimu iškart tą ispėjimą, bet rafis, tu čia rimtai?

Rimtai dėl mano pamąstymo, ar e klasė ar šita kia važiuos geriau?

Apie išvaizdą aš nekalbu, bet už panašius pinigus, paslėpus visas panetkes ir nežiūrint į išorę man visai tikėtina kad geriau važiuos ta kia. Ir ne todėl, kad, neva, aš nemėgstu MB, tą patį galiu pasakyti apie kitas tokios pat vertės mašinas - a6 bmw 5 gs...
Taip manau, nes kia yra naujesne, ir manau aukštesnės klasės. Na kaip pezo 607 šiuo atveju. tarpinis tarp s ir e. Manau kia kažką panašaus darė. Teko važiuot su citroen c6, hyunday XG350,genesis, ir pan markem, nepasakyčiau kad jos už e ar a6 blogiau važiuoja, lyginant ne pagal metus, o pagal kaina.

Citata:
Pradžioje rašė deimantaz View Post
varyk tiesiai rusams ir nesuk kiausu cia, tie ten ir paims tik kainas ju susizinok (rusu rinkos)
ir dar paskutinis komentaras, būtų smagu vieną kartą išsiaiškinti kas yra keiksmažodis šiame forume.. nes čia realiai ,keikiasi kas antras be įspejimų..

Paskutinį kartą redagavo rafis; 2014-01-10 07:57 val.
rafis neprisijungęs   Cituoti