Citata:
Pradžioje rašė ShotGun
Muziejus, kaip ir Artunas rasė, ten nusileisti kokios 3 valandos, nebent ten kiekviena smuklmena apziuretum, tai yra ne tik masinas, bet ir visokius aksesuarus, kuriu ten belekiek. Pvz. kokios nors kelionines stopkes is 192x metu. Kas dar labai patiko, kad buvo keli youngtimeriai pardavimui isstatyti, pvz w140 ir w126 ar panasiai, tik ridos pas juos iki 50k km, tai atrodo bukle, kaip nauju masinu is salono. Ir dar salia muziejaus kitame fligelyje yra nauju mersu salonas nemazas, tai ten tiesiog nueini ir gali landziot po tas masinas pigesnes kiek tik nori, tik mano atveju buvo uzrakintos s class, maybach ir cls. o visose kitose pasisedejau. Kadangi buvau sekmadieni, tai ten personalo beveik nebuvo, kaip sakant nieks nesimaise.
P.s. vaziuok su c123, tada prie pat duru galesi prisiparkuot, ten specialiai tik senesnius mersus priima.
|
Dekui uz info  na mano senolis c123 lietuvoj ziemoja  na jauciu ateinanti 6dieni turesiu turininga
w124 95m. 3.0 D (jau senasis)
w211 09m.2.2 CDI Naujasis
w124 88m. 2.0D debeselis Liko tik prisiminimai
|