View Single Post
Old 2014-02-05, 21:36   #24203
Apple

Apple's Avatar

Statusas: Administratorius
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Apple will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Artunas View Post
Apple, būk atlaidesnis tokiem skelbimam, nemanau kad čia kas ieško ledinės E klasės už 20k. Tavo kriterijai statomi pagal savo mašiną, kuri prižiurėta, ir už kuria mokėjai turbut 2,5karto daugiau. Tiktai tai buvo gerokai seniau.
Chebra, pamirskit, kad as vairuoju e klase. Cia tikrai su mano ambicijom niekaip nesusije
Tiesiog realija tokia, kad Lietuvoj geru auto yra parvaroma 1 is 50 cia geriausiu atveju ko gero. Tai pagal autopliuso kainas ir dar vienas is pigesniu negalima spresti kad tokia yra rinkos kaina ir kad tai yra gero tchninio stovio automobilis. Na bent jau man taip nera. Kitoj barikadu pusej stovi "pirikupai" (neisizeiskit, sis zodis pavartotas be minciu ka nors izeisti), kuriems rinkos kaina yra pardavimo kaina, kuria jie gauna is tulo lietuvio o man rinkos kaina yra pirkimo kaina uz kuria galiu nupirkti tikrai gera auto. Tai cia du skirtingi dalykai.

Ar buvo nors kartas, kai visas forumas "smauke" prie ekranu pamate nauja forumieti nupirkusi mersa uz lietuviska "rinkos kaina"? as tokio nepamenu. O kiek "smaukanciu" buvo prie Vanix E55, prie jo CL500, prie Mukaz CL500, prie Mantasss E klases automobiliu? visas forumas.

Tesla M3
Octavia RS

W215 CL500
W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
Apple neprisijungęs   Cituoti