Citata:
Pradžioje rašė Apple
Chebra, pamirskit, kad as vairuoju e klase. Cia tikrai su mano ambicijom niekaip nesusije
Tiesiog realija tokia, kad Lietuvoj geru auto yra parvaroma 1 is 50 cia geriausiu atveju ko gero. Tai pagal autopliuso kainas ir dar vienas is pigesniu negalima spresti kad tokia yra rinkos kaina ir kad tai yra gero tchninio stovio automobilis. Na bent jau man taip nera. Kitoj barikadu pusej stovi "pirikupai" (neisizeiskit, sis zodis pavartotas be minciu ka nors izeisti), kuriems rinkos kaina yra pardavimo kaina, kuria jie gauna is tulo lietuvio o man rinkos kaina yra pirkimo kaina uz kuria galiu nupirkti tikrai gera auto. Tai cia du skirtingi dalykai.
Ar buvo nors kartas, kai visas forumas "smauke" prie ekranu pamate nauja forumieti nupirkusi mersa uz lietuviska "rinkos kaina"? as tokio nepamenu. O kiek "smaukanciu" buvo prie Vanix E55, prie jo CL500, prie Mukaz CL500, prie Mantasss E klases automobiliu? visas forumas.
|
nezinau,kas kiek ir ant ko smauke,bet gal atsimeni kiek mukaz mokejo? man atrodo iki 5k.