visiska nesamone yra spresti kas geriau, kiekvienas zmogus susidelioja savo prioritetus. As geriau vazinesiu su septyniu metu senumo MB, negu su keliais metais jaunesne mazda ar kt. panasiu auto. Bet ne todel, kad pries kaimiecius atrodyti naglesniu su MB, o todel, kad tas MB atidirba uz ji sumoketus pinigus simtu procentu, suteikia tai, ko reikalauju is automobilio. To man suteikti keliais metais jaunesne Mazda negaletu. Man automobilis nera tik priemone is tasko a i taska b, tai siek tiek daugiau, pradedant interjero filosofija, naudojamomis medziagomis ir panasiai. Tiesiog automobili malonu vairuoti. Zinoma, i senesni automobili pagal logika reikia ir daugiau investuoti, i aukstesne klase reikia investuoti dar daugiau, todel naivu tiketis, jog senesnis mb reikalaus maziau investiciju nei apynauje mazda, o bet taciau, susideliokit savo prioritetus ko reikia is automobilio. Jeigu buciau visiskai nurautas del ivaizdzio ir brendo, simtu procentu rinkciausi siuo metu CL modeli, nors ir galiu ji isigyti, bet blaivus protas neleidzia to daryti del malonumo ir islaidu santykio. Asmeniskai siuo metu naudojamas W211 visiskai puikiai atitinka mano malonumo ir islaidu santyki.
|