O del spidometro kad jis sokineja gal ir sugrybausiu, bet pamegink ji isimti ir kur prisisuka i pati centra ta hujnia isuk ja is naujo, gal blogai prisijunge, pas tapti drauga kur rele sugebus buvo, pas ji pastoviai sokineja, pas mane kazkaip buvo karta, bet kai tvarkiau spidometra ir poto idejau vel, kazkaip dingo tas sokinejimas nors jis buvo atsirades tik viena karta kai isemes buvau.. todel tiksliai nznau.
Citata:
Pradžioje rašė 400E
Isimete kazkokia nesamone, pasikeiciau spidometra, ne visa, o tik ta vidurini didiji rutuli kur greiti rodo ir kilometrazas yra, nes buvo sugedes nesisuko kilometrazas, tai dabar greicio rodykle kaip ant spyruokles skraido pirmyn atgal, kaip pvz. vaziuoju ant 60km/h, o rodykle duoda zemyn, aukstyn 57-63km/h, grynai kaip,ant spyruokles, anksciau tai kaip ikalta rodykle kildavo graziai ir lesidavosi.
Kas cia negerai, ar as kazka sugrybavau bekeisdamas ar pajungdamas, ar cia kito spidometro kalte, neteko niekam susidurt su tokia nesamone.
|
Dirzas islenda tik tada kai durys atidarai tada suveikia daviklis, ir seip jis sulisti turi po kokiu ~20sec.
Pas mane jis sulenda kai uzsisegi, arba paspaudi ta raudona knopke kad isautu dyrza, tipo daviklis jame. ir iskarto suvaziuoja atgal, jei nesulenda ziurek viena is tu dvieju reliu, pas drauga irgi tas pats buvo.
Citata:
Pradžioje rašė 400E
Ir dar is sono klausimelis, keleivio tas dirzo padavejas jei keleivis nesedi kai islenda ir turi visa laika islindes but?
|
|