View Single Post
Old 2014-03-23, 14:07   #25732
alteroja

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas

alteroja is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Garbanius View Post
Kokios mazdaug detaliu kainos? As ieskausi universalo ir airmatic man kaip privalumas, bet nelabai noriu veltis i tuos remontus po avarijos, bo kazkaip atrodo, kad pigiau bus sveika nupirkt, nei visa prieki + darbai, dazymai.
tai kad viskas ten proto ribose. tiek kebulo, tiek vaziuokles, tiek variklio. koki sbc bloka jei reikes keisti tai pakastuos. dar ten kazka girdejes esu apie ventiliatoriaus problemas ir nemaza jo kaina, bet cia tegu daugiau w211 specas pakomentuoja.
cia kai priekis mustas, tai nemazai pinigu ant visokiu smulkmenu susides. cia jei nori gerai suremontuot. o sitam konkreciam modeliui manau uztektu su darbais jei pats nieko nedarysi kokiu 3-4k lt.
Citata:
Pradžioje rašė egise View Post
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3222446.html
Apziuretas. Velgi, tik apziuretas. Kaina min 11 be ratu kurie nuotraukoj, su tais ratais 12k. Vaziuokle netvarkyta (pati pardaveja pasake) ir barskanti, salonas gan apsnerkstas (bet isvalomas), rudeliu yra visur, bagazinej po kilimu skylute jau yra net, faros uzsinesusios, traukos tikrai mazoka kaip 320cdi, dumu meta daaaaug. O uzspaudziau tikrai nesmarkiai, niekad nedroziu svetimos masinos. Antra, trecia pavaros isimeta biskeli su tokiu trinktelejimu. Na variklio skyriui niekas neblozginta, kai kur tepalai apibege, bet sunku pasakyt is kur ten jie. Senos tokios demes labiau. Tai vat tokie komentarai Susilaikiau, nes vis dar turiu vilties rasti gyvesni.
tai pirk to mano draugelio mersa ir nesimetyk nes jis dar pasivezins ir dar sugalvos nebeparduot...

alteroja neprisijungęs   Cituoti