teisingai - jei proto yra - kodel gi ne
siaip labiausiai man patinka 320cdi su 3.2l dyzeliniu varikliu, 150kW ir 500nM sukimo momentu, trauka labai gera, bet prie jos reikia labai priprasti... 
mieste 8-10l, man iki 12 paimt sugeba, tai dar matosi, kad proto su tokiu varikliu vazineti nelabai turiu, stazas ant dienu bus 2metai, per tuos metus pralekiau apie 50 000km...  todel ir vairuoju 2,0 16V E klase 124kebulo su 100kW  kad azarto net nebutu lenktyniauti su kitais
uzmiesty 90-100km/h greiciu paima apie 5l/100km kuro, vaziuojant 90km/h pastoviai ijungus autopilota, net tu 5l neima...
siaip dar geri varikliai yra 270cdi/280cdi , V6 variklis, bet kuro sanaudu apie ji tiksliai nepasakysiu....
E200cdi nuo 2002m. mieste eme 9-11l/100km ir dar turejo tik 90kW... uzmiesty apie 6-7l/100km
bet siaip pats sau dabar dar nepirkciau ir nenoreciau tokios masinos... dar per jaunas jauciuosi, kai pasensiu, tada naujom vazinesiu
dabartinis mano taikinys kokiu ~3metu begyje isigyti w124 E500 sidabrinis limited edition
Autoserviso paslaugos, diagnostika, patikra, važiuoklės bei pavarų dėžių remontas, žibintų remontas bei restauracija
|