View Single Post
Old 2014-04-13, 09:53   #1064
Hunter

Hunter's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Hunter will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę Hunter per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Finalfour View Post
Sveikas Na, as niekada nevarzau savo zmonos, ji nevarzo manes - mano laisve rinktis ko as noriu ir ka man daryti Be to, seimoj yra Saab 9-3 2007 metu dar.
Beja, nukrypimas nuo temos - va, bendradarbis pirko saab pries metus is perekupo, ir siaip keik kas saabus perka - tai kaip ir visom, tas anas, ta apkeist, di kasete pakeist, APD pas bendradarbi jau dvesia, ir t.t. O musiskis saab, 2007 paimtas tiesiai is salono naujas - iki siol nebuvo nei karto sugedes. Niekad. Tik laiku daromi reguliarus aptarnavimai ir keitimai to ko reikalauja gamintojas.
Ka norsiu pasakyti - visos auto yra geros, tiek pat geras ir Saab, ir MB, ir Peugeot - jei tik grieztai laikomasi gamintoju reikalavimu ir viskas keiciama ka liepia gamintojas laiku.
O kai zmones pasiima is perekupo, su rida minimum puse liamo atsukta iki 170 000 standart, bele kaip jota ir atsiausta - tada ir prasideda, kad pezo-gavno, toyota-mecta idijota ir t.t....
As aisku nezinau nieko, gal ir mano pezas man kelnes numaus netiketai - as juk nezinau kaip ji ekplotavo ir mylejo prancuzas, kaip jis ji jojo kad net motora uzkale, nezinau. Bet kaltas del bedu bus ne pezo, o buvusio savininko ir esamo aisku, neprieziura
Kokia dabar tavo saab rida?

Hunter neprisijungęs   Cituoti