Citata:
Pradžioje rašė alteroja
nu tikiuosi vazinesi ilgai ir laimingai. tik idomu man kazkaip del valdomumo pasidare. kazkaip isivaizduoju su tokiais niutonais belenkokiu sunkiu priekiu jis turetu turet nesveika nepasukamuma nes darbo priekiniams ratams uztektinai. nebent kaip nors piezas suzaides, gal domejais - idetas elektrinis lsd?
|
Zinok nepasakysiu, nesidomejau. As aisku nebandziau jo ekstremaliom salygom didziuliais greiciais kokiam vingiuotam kelyje, ala zaliuju ezeru kelias, gyvent noriu  Gal tada ir pasireikstu to valdomump trukumas, nezinau. Bet iprastai su pagreiciu manevruojant, tarp juostu tarkime, ar siaip kur saugu i posuki greiciau ieinat, man valdymas labai patiko. Na, ta prasme, jis tikrai zymiai geriau ant kelio stovi nei mano ex w211. Bet aisku, cia juk ne tikras sport caras, ir manau jei prie vairo sestu kas tikrai supranta, gal pasakytu kad cia jokio stebuklo nera  Na, cia mano kaip vairuotojo subjektyvus pojuciai.
Ir jo ta trauka tokia labai tolygiai isdestyta, vos ne kaip benzo, gal del 2 turbinu, nezinau, bet jis neturi tokio britvisko rovimo ir guldymo i sedyte kaip tarkime japoniski galingesni auto. Sakyciau, pas ji kaip tik toks mersiskas rovimas, su pamastymu (jei ne sport rezimu apd nustatyta), ir gana ilgai islaikomas stabilus traukimas, o ne kazkuriam vienam apsuku ruoze tik rovimas. Na, cia speju velgi, 2 turbo deka.
As irgi tikiuosi kad viskas bus ok ir nereikes paskutiniu kelniu nusimauti....
P.S. Beja, labai smarkiai nustebau del apsisukimo spindulio. Tikejausi kad jis bus bele kokio didumo, o jis vos ne mersiskas, nors ratai nesuvirsta, bet tikrai tikejausi kad bus blogesni reikalai su tuo. Aisku, mano ex w211 apsisukdavo dar mzesniu spinduliu.
|