Citata:
Pradžioje rašė erikasaves
Aš ir nenoriu lakstyt, nes ne ta klasė lakstymui, bet noriu tiesiog, kad važiuotų
Iš užsienio nenoriu imt, nes imi katę maiše, nebent turi patikimų pažinčių, kas gali apžiūrėt ir pan., o aš tokių neturiu.
Finansai mano normalūs, tikrai nėra taip, kad gaunu minimumą ir iš paskutinių santaupų galvoju S'ą nusipirkt
Aš tai nelabai suprantu, kodėl taip kainos tos skiriasi, nes gana daug mašinų po 10-13k, bet aš kažkaip iki 14k net nežiūriu ir nežinau, ar gerai darau. Ir ar yra skirtumas tarp pvz. 1999 pre-facelift'o ir 2002 pre-facelift'o? Nes keistai atrodo, kai vienas pre-facelift'as už 18,5k, o kitą panašų randi už 12k. Tai ir klausimas, ar tie pigūs lavonai, ar tie brangūs tiesiog per daug nori ir niekad tiek negaus.
Dar klausimas, ar apsimoka pigiau pasiimt pre-facelift'ą su tom baisiom neskaidriom lempom ir pasikeist jas į skaidrias ir kiek tas kainuotų +/-?
|
Na žiūrėt reikia viską, kitą kartą gali būt nerimtas defektas... Bet gerai kad nežiūri piguvos, nes jų techninis stovis tikriausiai nekoks. Facelift`o gero be 20 nėra ką galvot, gera turiu omeny normalia spalva, komplektacija, kebulo stovis , tech stovis... Vienu žodžiu pigiai ir gerai čia nebus  Kažkas patiko mesk čia ir hebra pasakys verta neverta važiuot žiūrėt
Galinės FL lempos kainuoja įvairiai kitaiskos 300 lt už komplekta , originalas gali kainuot 600lt gali ir 400lt nėra kosmosas, bet deficitas. Sakau ieškojau gan ilgai, nes skelbimų daug o niekas neturi... Priekis kainuos daugiau 1000 ~ 2000 jeigu neklystu, kitaiskos gal pigiau galima paimt. Dar galima command pasikeist iki pilnos laimės kad būtų "FL" bet čia jau stiprus deficitas kainuos nuo 600~1200lt ir jų tiesiog nėra...
PS: Tavo buves 330d ne sampano spalvos ? Nesi bmw forume ?
Mercedes Benz W220 - S320
|