Citata:
Pradžioje rašė justinasm
Netraukia, rija kura. Negalima sprest nemacius, bet is pasakojimu, tai ryskiai nuvaikytas tas cl'as
|
Na matai, as sakau taip kaip yra, pasaku neseku. Netraukti gali ir amg - bet nereiskia kad jis bus nuvaikytas. Priklausomai ka pries tai turejai. O del sanaudu, as del ju nesiskundziu, man nei viena masina maziau neryja v8 motoru, o jus is kur tas sanaudas tokias gaunat, arba save apgaudinejat arba forumiecius. Kiek masinu turejau, tai visos ryjo v8 motoru mieste 20 ar daugiau. Ir tauregas v8 duju ramiai 22-24 ir praitas cl rydavo duju 22 ramiai(bet benzo net vasara 100km 4~ ltr) ir dabartinis cl ryja 20~ ir a8 4,2 25 duju gerdavo ir t.t. Galvokit jus ka norit kad pas mane lavonas del to tiek ryja, jei kas is klaipedos, galim susitikt, pavazinesit is mano paskos paziuresim kaip jum ryja 16ltr mieste 500tinis mersas  gal baikit svaigti. Va dabar katik gryzau is sporto 3km, vaziavau pagal taisykles mieste, nu gal siek tiek gereiciau nei srautas, rode after start 20ltr. Kada esu mates after start mieste 13-14 ltr tai budavo vakare, kai daug aplinkeliu, kai mazai sviesaforu ir mazai masinu. Taip budavo tiek bet tai nereiskia kad tiek iir ryja. Paskui sustoji prie sviesaforo pora geru tapkes numynimu iki 160~ ir vel rodo 22,5~
|