Citata:
Pradžioje rašė alteroja
tai niekas ir nesako, kad momentaliai, tik kad vožtuvas pagalvės be mažiau neatsidarys. nežinau, kaip pas s211, bet pas mane kompresorius veikia 15-20s, o kiek žinau tiek tvarkingas ir turi dirbti. jei link minutės eina, reiškia jau pavargęs jis. šiaip, kadangi pas s211 be airmatiko sistema daug mažesnė, turėtų ir greičiau užpumpuoti.
|
Pas mane jis ir dirba ne daugiau 15-20 sek. o po to atsijungia. Tikrai jis nedirba pastoviai.
O dėl prakiurusios pagalvės, tai va čia jau liūdna darosi. Blyn ir kompresorius ir pagalvė. Viskas čiki veikė ir bac nebeveikia
Kad, į servisą varyti reikia tai faktas.
Kitas klausimas. Ar Airmatik amortizatoriams naudojamas tas pats kompresorius kaip ir galinėms oro pagalvėms?
Ar tai yra visiškai kitokie kompresoriai.
Tiesiog noriu sužinoti ar man reikės ieškoti tik E klasei tinkamčio kompresoriaus ar tinka ir nuo S, CLK, C ?
P.S. tarpo kitko, jeigu viena pagalvė prakiurus tai kita tikrai turi būti gera. Aš taip suprantu, jog vieną pusę kompresorius turėtu pakelti.
O šiuo atveju net ne krust. Spėju vienareikšmiškai KOMPRESOR KAPUT. Naujas iš ebay berods nuo 250 Svarų + siuntimas. Krc
Paskutinį kartą redagavo iDracus; 2014-07-21 10:04 val.
Priežastis: papildymas
|