Citata:
Pradžioje rašė rafis
is pradziu sau galvojau ziemai pasilikt ta ML, bet perleidau draugui. Siaip tikrai gyvas ML. rida 100t myliu, salonas apynaujis. Siaip man irgi keista kodel taip pigiai jis buvo pardavinejamas ir niekas nepirko.. gal del didelio variklio...? nes siaip tai FL uz tokius litus, ir realiai gyvas. Vaziuokle visa gyvut gyvutele, deze begius meto labai dailiai, motoras labai graziai dirba, tiesa ant duju biski patravylina, bet i gaza labai gerai reaguoja. Siaip net likau nustebes trauka.. is pradziu toks jausmas kad geriau uz mano cl juda.. Bet paskui pavazinejau ir supratau kad trauka jauciasi tiesiog kazkodel daug daugiau, nors ant dzipu kaip tik buna maziau jauciasi trauka.. nes tne greitis 100km/val mieste o atrodo leki ten ant 150 per duobes sokineji  siaip dar kas uzkliuvo, jei is vietos spusteli nuo dusios, jauciasi kazkoks sutrukciojimas. tai cia ar kardanas ar reduktorius turbut, toks takst garsiukas ir vsio. kas cia galetu but? o siaip daugiau, kaip ir minejau nieko neislindo blogo. stiklas pr skiles, galines bagazines plastmases baisingai krebzda(kiek teko girdet pas visus juos tas pats), dujos patravylina lengvai gal purkstukus perinkt reikes, sedynes priekines valdymas neveikia, kiek ziurejau fyske viena laisva, nuvesiu elektrikui lai ziuri ir dega bas ir esp, matyt koks daviklis abs nusprogo. o daugiau neturiu jokiu priekaistu. kazkodel rudziu isvis nera, speju buvo darytas nesenai, nes kiek zinau puva tie ml kaip turi but. kebulas grazus, akmenuku net nera idauzimu. salonas kai minejau ledinis praktiskai, manau reali 100 tukst myliu rida. vairas biski pazulintas lengvai, beje medinis. siaip komplektacija nieko, inspiration raso ant moldingu. nzn ka cia reiskia. ir ratai r18 amg kiek ziurejau lyg ne padelkos, bet negaliu garantuot. manau toko verte reai 15-16 turetu buti. ai dar prisiminiau, tai vairo stiprintuvas kazkaip kartais uzgliucina siek tiėk sunkiau sukasi nei turetu buti, ir garselis vos juntamas.. gali buti kad laikui begant reikes keisti stiprintuvo siurbli, arba tiesiog skysti, nes skyscio ziurejau dabar yra pakabkamai, ir tik pasilus jis blogiau veikia, ant saltos sukinejasi su vienu pirstu.
|
Bas+esp galetu degti del to, kad stabdziu "varlyte" nuejus, pas mane taip buvo, bet ir stabdziai nedgdavo, prie to...
|