View Single Post
Old 2014-10-03, 11:29   #1313
Finalfour

Finalfour's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Finalfour will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė eSaS View Post
ne pries tai klausiau o siaip masina afigiena ! neisivaizduotjat kaip ji plaukia cia R18 ratai bet visiskai nepasakysi kad taip yra istikruju,yra juokaujanciu kad tik irklu tetruksta o kam ji baisi tai jus geriau i save pazekit ... butu idomu palygint 221 kaip vaziuojia su situ daiktu.. aisku kad hidraulika.Kas is navarotu,visos sildomos sedynes,dvigubi langai yra,projekcija ant stiklo,bixenon,faros sukasi posukio kriptim,line assist prikolas toks o toliau kaip ir standartiskai viskas aj nu dar oro dacikai bet nk nestebina turbut,juos galima isidet ir i kitus ratus.Siap viskas man patinka joje nes yra ne kaip pas visus
Tai pas PSA su navarotais niekada nebuvo striuka Pas mano 407 coupe visi isvardinti yra isskyrus tik projekcija ant stiklo ir aisku hidraulika, cia tik pas citrus buna. O visokie slegio davikliai padangose ir t.t. cia defoltas pas PSA. Kas idomiausia, centrine mygtuku panele matomai tik viena egzistuoja pas PSA koncerna, nes pas mane peze ji typ top tokia par kaip pas sita citrina Ekranas irgi is vaizdo matau kad tas pats ir rodo ta pati, bus tas pats RT4
Citata:
Pradžioje rašė Edgis View Post
Jop, bet išardžius kelis variklius ir pasigilinus į problemas nėra jis jau toks baisus:-)
Apie kokia probema kalbam ir apie koki gydyma, Edgi? Kartais ne apie tepalo siurblio prevencini keitima?

Finalfour neprisijungęs   Cituoti