View Single Post
Old 2014-11-19, 08:24   #33792
alteroja

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas

alteroja is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė rafis View Post
TIkrai rodai savo neisprusima technikai su tokiu poziuriu. Pasakytu bet koks saliskai besidominitis technika zmogus. Del detaliu, kurios tinka audi ir pasatui. O nezinojai kad q7 baze yra ant taurego bazes ir cayenne baze yra ant taurego bazes? Ar zinai kad faetonas ta pati baze eina kaip bentley continental? As zinau kad tu viska zinai ir zinai dar daugiau nes domiesi, taciau nenori pripazint, kaip senas pirdalas sneki, jei kazkada senai ta marke buvo prasta, tai tavo akiratyje ji ir liks zemai. Na cia kaip pencininkas isikale nuo senu senoves kad automatas yra blogai, tai ir iesko iki pat dabar mechanines dezes ant normalios masinos grynai 1:1 su tavim tie zmogenai. Dar toks pastebejimas, sanjong masinose randu MB daliu? Tai kas cia per gamintojas tas MB jei i toki konteineri isa savo dalis? O gal sanjong ne tokia bloga masina, vistik MB dalis naudoja?
puikiai aš viską žinau ko tu manęs klausi. gal tik apie bentley nežinojau. nelabai ta marke domiuosi. skirtumas tik tas, kad mersas yra gaminamas ant merso bazės ir daugiau jokia kita markė, o audi ant volkswageno gaminama. poto ir prasideda lyginimai, kodėl bentlis jaučiasi panašiai, kaip ir audi. todėl, kad mašinos praranda savo identitetą. skalbyklėmis virsta.
dėjo/deda in sanjongus, dėjo į chrysler, į pagani deda. tai čia realiai nuo to mersas blogesnis pasidaro? vat į a klasę renūškės motorą krauną, va čia tai bauda
rafi, kiekvienas turim savo požiūrį į automobilius, nuo to tu ar aš nepasidarom teisingi ar ne. man mersas yra nr1, bet ne aklai. yra dar tokios markės kaip volvo, bmw, opel. gal iš principo, o gal ir vien dėl techninių priežasčių bet didžiausio mainstreamo toyotos ir vag koncernų produkcijos aš nepripažįstu.

alteroja neprisijungęs   Cituoti