View Single Post
Old 2015-01-25, 19:22   #36125
rafis

rafis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

rafis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė sharrasitto View Post
tik jo sanaudos mieste 12, uzmiesty min 8 ir kaina kaip uz angla sakyciau didoka. Manau rafis nori su e300 judet mieste 8 pildamas
Man sanaudos nesudaro esmes visiskai, mieste nevaziuoju. Svarbu butu patvarus ir judant 150-160 gertu nedaugiau 9ltr. tai ir svarstau tarp bmw 525d ir tarp ackariko, speju bmw bus galingesnis ir dar ekonomiskesnis motoras.

Citata:
Pradžioje rašė exxon View Post
ne uk vaziuojant nereik nei mot nei tax? is kokio tu kaimo esi, rafi? tai gal kai is lietuvos isvaziuoji tai irgi nebereik nei draudimo nei technikinio?

Vis pirma prie ko cia draudimas diskutuojant apie MOT ir TAX? Gal gali pasakyti kaip gali patikrinti patruliai ar masina yra su motu kad ir lietuvoje ar vokietijoje? Zmogau as su angliskom vaziuoju du metus be nieko, viskas yra ok, jei tu dideliam kaime gyveni ir saipaisi is tu kas mazam gyvena, tai nieko nepadarysi.

Citata:
Pradžioje rašė liutasss View Post
Lenkijoj policija paeme mane ,kad nera mot ir tax tai 70 zlt kainavo abu
o prie ko cia taxai? kazkaip tave isdure, del MOT tai ok, bet del taxu tai taxai yra perkami vazinejant anglijoje o ne europos salyje pvz vokietija ar lenkija. Galvoji turi TAX(vadinasi road tax) tai gali lietuvoje vaziuoti pvz su komercines paskirties tuo paciu sprinteriu ir nemoketi keli mokesciu? nukirs tave kaip uoga. Taxai reikalingi tik UK.

Citata:
Pradžioje rašė exxon View Post
vokietijoj paims, su tiek neissisuksi. o jei pats kaltas del avarijos busi? popieriai yra didesne beda uz vaira bardacioke.
lietuvoj isvis buvo reikalaujama lietuviska draudima pirkt angliskai masinai, kuris yra visiskai nelogiskas ir net negalioja.

vokietijoj stabde man kokius 10 kart su uk masina - jokiu problemu. Del avarijos tai esu apdraudes ilgiem atstumam su zalia korta, bet jei btu avarija manau krauciaus cimodanus kviesciaus taxi ir judeciau lauk. Nes pazystamas sukele avfarija tai vokietijoj gavo baudos 8k euru, masina angliska ir drausta..

rafis neprisijungęs   Cituoti