View Single Post
Old 2015-01-25, 20:04   #36132
rafis

rafis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

rafis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė sharrasitto View Post
bmw 530 ar 525d super motorai, bet remontas bendrai paemus visos masinos bus kelis kartus brangesnis uz w210... Apskritai po tiek kiek turejau w210 mersu, superinis modelis, isskyrus kebulo korozija. Visa kita super. Patikimas, maloniai vaziuojantis, detales palyginus klase turbut pigiausios is visu konkurentu, labai talpus, vietos salone labai daug, nezinau jokios panasios alternatyvos, tas pats superb siek tiek atsilieka vietos prasme, jeigu i ilgi abiejuose daug vietos, tai ackarikas siek tiek daugiau erdves turi i virsu. Zodziu 210 modelis darbiniam patvariam arkliukui superinis pasirinkimas.

Tavo manymu koks patvariausias ir ekonomiskiausias motoras? aisku 2,9 yra milijoninis, bet jo ir sanaudos turbut ne tokios gerosir dinamika? gal geriau tada 3,2imti jei jau buvo tokiu metu toks?
Man rudys netrukdo, as galiu ir perpuvusi pasimti, man svarbu butu tvarkinga vaziuokle variklis. Vazineti darbo reikalais man netrukdo papuvusios arkos ar kitos vietos(na jei neatrodo baisiai ziauriai ir neiskiris vaziuokle i duobe papuolus.

rafis neprisijungęs   Cituoti