View Single Post
Old 2015-02-17, 08:46   #50
rafis

rafis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

rafis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Gadget View Post
Man pagalve nauja is intercars atlaike lygiai 300km. kuri kainavo ±300lt. Taip, kad susidesi normalias pagalves ir baigsis bairiai.
tau ji atlaike 300km, o as isidejau man visiskai niekas nepasikeite, kaip buvo su pries tai idetom pagalvem.. netikiu kad toks brokas iskart idejus niekas nesikeicia..

Citata:
Pradžioje rašė barbynka View Post
Nu rafi tai ar radai problema?ar dar vis dreba nes pas mane ir panasi situacija bet mano w211 3,2cdi senesnis variklis esme tokia is po nakties kol saltas variklis yjungus D iskart vibracija atsiranda yjungi N dingsta an P taipat nera vibracijos.ir vaziuojant dreba, bet tik pavazineji susyla variklis ir viskas kaip ir praeina tai nezinau ar cia pagalves ar deze pareidineja.
Citata:
Pradžioje rašė MBman View Post
As ir kaip tik tokia problemele atrodo pasigavau. Tik tiek kad kartais ir vaziuojant uztaikau ant tos vibracijos ant tam tikro diapozono apsuku, ar tai apkrovos kai daugiau gauna, lyg kas atsilaisvine butu,... bet kaip ir sakai tai labiau budinga saltam varikliui, siltas maziau taip elgiasi. Bet pirmiausia vistiek turbut reiketu pradet nuo variklio ir dezes pagalves patikrinimo, turbut naturalu kad pasilusi masina maziau triuksmauja.

na kaip ir minejau, pakeiciau abi pagalves - absoliuciai niekas nepasikeite... absoliuciai.. aisku pagalves neoriginalios, taciau niekas man neirodys kad jos blogos.. kaip gali naujas daiktas buti blogas? ir dar gamintojas normalus, kiek pamenu lemforder, kuri visi giria.. gali buti blogiau uz originala, bet ne absoliuciai blogos. Ir meistras kai pakeite pagalves, sako kad tavo senos pagalves normaliai atrode - tikrai nesimate kad butu blogos pagal ji...
Vibracija visa tokia pati kaip ir pas tave.. Ant salto dreba taip, kad net salone plastmase kokia pradeda vibruoti ypac jei ant "D" pozicijos automata padarai.. ant "N" dar kazkaip tos vibracijos tokios nera. Pasyla motoras apmazeja vibracija gerokai. Tikrinausi ir purkstukus, purkstukai idealios bukles.. Nebezinau net.. Mechanikas dar pasake kad gal but reiketu pabandyti perverzti dezes pagalve ir duslintuva.. Atseit gal pasikreipes kur, ar prisilietes prie korpuso.. Net nezinau ka daryt, bet bandysiu ieskoti problemos toliau,, nes komforto nekazka kai taip dreba.. Ir variklio garsas garsiai salone girdisi kazkiek.

rafis neprisijungęs   Cituoti