Citata:
Pradžioje rašė Sigucci
Jaigu pirkti sausa benza ir det dujas tai mano atveju visiskai neapsimoka.. Duju idejimas kaip minimum 4stukos lt! Su normaliais purkstukais ir kompu ne lenkisku STAGU..
Beto as nuvaziuoju iki 20tukst. kilometru per metus. Kada jos man atsipirks? Tikriausiai po kokiu 2metu. O jaigu masina turesiu tik vienerius? Tai visiskai neapsimoka.
Nusipirkti su dujom labai bijau, nes tai jog zmogus dejo dujas reiskia, jog neturejo pinigu ant benzino, o jaigu neturejo ant benzino tai manau didele tikimybe jog taupe ir ant duju irangos. Ko pasekoje trauka skiriasi, nedirba taip graziai ar dar kaskas....
Dyzelis tepalu keitimas zenkliai didesnis (na bent ant BMW) nezinau kaip su mersais. Beto papildomos problemos - turba, egr, dpf ir dar visokie vakumeliai..
Aisku buna ir taip, kad gyvenime neatidarysi kapoto taciau manau visi suprantam, jog ne perliukai i ta lietuva grysta.
O beto mano marsrutai labai trumpi iki darbo 3-4km ir atgal. Kartais per diena apie 50km. Bet irgi trumpais atstumais. Tai kol man tos dujos isijungs as daug benzino isdeginsiu, taigi velgi kokia cia ekonomija?? 730d valge mano marsrutais 12,13l salerkos. 320d irgi automatas valgo 10. O su dujom bus jog benzino savaitei 15litru, duju 55..
E38 730d 275km (savaite) - 30.5Leur
E46 320d 275km (savate) - 27.5eur
W220 S500 275km (savaite) - 15eur + 26.4eur.
Ir matom skirtuma 
|
labai teisinga nuomone.. pritariu..
Bet beda ir tame, kad pas tave trumpi marsrutai. vaziuotum vienu uzvedimu po 50km, arba siltam garaze laikytum, tai dujos tikrai butu ekonomiskai.
|