View Single Post
Old 2008-02-14, 09:23   #200
Hamann
 
Hamann's Avatar
 
Statusas: MB1 Narys
Užsiregistravo: 2007-12-11
Pranešimai: 79

Hamann is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė dyzelis View Post
vyruciai, man atrodo jei nebutu ekonomijos su dyzeliu, seniausiai butu pamirstas ir butu gaminamas tik benzininis. Pasaulyje visur dyzelis siejamas su ekonomika, kam is naujo isradinet dvirati? Dujos gali konkuruoti sioj diskusijoj su dyzeliu bet benzas? to jau per daug. tai atsakykit i klausima kam tada tas dyzelis??
dar karta kartoju, visu pirma dyzelis yra siejamas su zemes ukio technika ir logistika, ir tik poto ekonomija, nes ekonomija pasireiskia vazinejant itin didelius atstumus.

Citata:
Pradžioje rašė mb001 View Post
atsakykit:

1. ar dyzeliniai varikliai kuriami del zmoniu mulkinimo?

2. ar jus jauciates (o gal ir esat) sumanesni uz mokslininkus, inzinierius, bandytojus, zurnalistus ar kitus autosrities kompetentingus asmenis, kurie teigia, kad dyzelis yra ekonomiskiausias?
nu palauk, mes neteigiam kad dyzelis yra neekonomiskas. mes dvejojame jo atsipirkimu vazinejant neitin dideliais atstumais;] ar tai yra taip sunku suvokt?
idomumo delei galetum pateikt konkreciu straipsniu kad galima butu isitikint koki reikalavimai automobiliui ir jo eksplotacijai buvo bandymo metu.

jei perki nauja masina ir vazineji i metus bent po 7000-10000, tai dyzelis ir niekas kitas.
arba jei perki deveta ir taippat pravaziuoji didelius atstumus + esi nusistates (kaip cia dauguma) pries tokias alternatyvas benzinui kaip dujos, tada taippat dyzelis.

taciau nedaug vazinejant, pries perkant akivaizdziai brangesni dyzelini automobili, verta padaryt elementarius paskaiciavimus ir isitikint kad su tavo pravaziuojamais atstumais spest atsipirkt tas dyzelis.

bet jei esi tolerantiskas dujoms, tai pirkdamas tarkim deveta automobili gali skirtumine benzino ir dyzelio suma investuot i kokybiska nauja duju iranga, ir vaziuosi, netik kad greiciau nei dyzelis, bet ir pigiau. faktas kaip blynas.

tarpkitko kas tau leidzia daryt isvadas kad mes nesame inzinieriai ar mokslininkai?


Paskutinį kartą redagavo Hamann; 2008-02-14 09:26 val.
Hamann neprisijungęs